DU ER VELKOMMEN!

20130516-211629.jpg
Lørdag 25. mai spiller jeg med bandet mitt på Fabian her i Halden. Vi begynner klokka 19.30, og billetten koster 150 penger. Den får du kjøpt i døra. Jeg har med meg superdyktige musikere: Lars-Ivar Borg på bass, André Fjørtoft på trommer og perkusjon, Freddy Holm på bratsj, dobro, mandolin og kor og Omar Østli på gitarer, munnspill og kor. Har nettopp kommet hjem fra øving nå, og håper og tror at dere som kommer vil få en herlig kveld! Sjekk også ut musikkhjemmesiden min www.hegebrynildsen.no under «concerts». Der oppdaterer jeg gigger så fort jeg vet noe sikkert.

Bildet her er fra rett før jul i fjor der jeg fikk den store ære å få være gjesteartist med bandet Oslo Opry på Buckleys i Oslo. Det er altså ikke dette bandet jeg har med meg lørdag 25. mai. Greit å nevne sånn for orden skyld. Ha en fin 17. mai-feiring og en nydelig pinsehelg. Senk skuldrene og pust ut, nyt våren og lyset 🙂 . Big hug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *