DU VET DET ER JUL NÅR…

IMG_5319.JPG
…Folk i Halden Lever Herrens Glade Dager 19. og 20. desember! Nærmere bestemt i Brygga Kultursal i Halden. To utsolgte hus, stormende jubel og alle inntekter går til H2H som hjelper barn og unge i Romania, og til Frelsesarmeens arbeid i Halden. Dette arrangementet synger og spiller på sitt 17. år nå. Her ser vi fra venstre: Håkon Ohlgren ( primus motor og sjefen sjøl ), Øystein Karlsen ( verdens beste konferansier, hvert eneste år ) og én av mange flotte artister som har bidratt på konsertene, Anders Svendsen, også fra Halden.

IMG_5314.JPG
Pappa er med i år! Han kommer med plate i 2015 og har til og med bursdag i dag! 75 år! Hipp Hurra for Tor Brynildsen!

IMG_5317.JPG
Omar Østli og Lars-Ivar Borg spiller med nesten alle artistene som er med, og de inngår i bandet til pappa. To fine fyrer som også spiller med meg.

IMG_5316.JPG
Jeg får også lov til å bidra i år, og det er alltid stas å få være med på Folk i Halden. Hele konserten varer i nesten 3 timer, så det er et julens overflødighetshorn av alt det Halden har å by på av kultur i mange forskjellige former. Tusen, tusen takk for at jeg får være med sammen med så mange flinke folk! Nå skal der klippes julesveiser i salongen, så er det rett på lydprøve og deretter braker det løs. Det blir show!

Foto av Håkon, Øysten, Anders, Omar og Lars-Ivar: meg
Foto av pappa: Christin Lund
Foto av meg: Vibeke Sjøvold

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *