DU VET DET ER JUL NÅR…

IMG_5338.JPG
…du finner vakre, håndlagede julekort i postkassen, og du blir kjempeglad og full av dårlig samvittighet samtidig! For hva er vel bedre enn å sende julekort?! I vår teknologiske verden der mange flotte verdier og gode vaner kastes på båten til fordel for tekstmeldinger og kommunikasjon på sosiale medier er det viktigere enn noen gang å holde fast på håndskrift, håndarbeid, håndverk og kvalitet. Dette julekortet symboliserer alt dette og mer til for meg. Jeg blir klar over min egen utilstrekkelighet og latskap og får litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har prioritert å sende julekort i år. Samtidig blir jeg så glad for at noen holder fast ved noe som er så bra å gjøre, og går foran som et godt eksempel og gir meg en liten påminnelse. Inni kortet står det » Julen gjør verden litt mykere, snillere og litt varmere!» La oss håpe det fortsetter når høytiden er over. Takk, kjære avsender, for det flotte julekortet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *