DU VET DET ER JUL NÅR…

IMG_5262.JPG
selveste svibelen er i hus! Jeg forguder denne blomsten for den vannvittig vakre duften den er i besittelse av. Jeg har selvsagt skrevet om den her før, og det kommer jeg til å fortsette med. Ingen annen blomst dufter vakrere, synes jeg, og så er det bare én gang i året jeg kan kose meg med den.

IMG_5263.JPG
Denne lille juledekorasjonen klarte jeg ikke gå forbi etter jobb i dag så den står nå i entréen og ønsker velkommen. Jeg gleder meg som et barn til blomstene spretter opp og åpner seg og sprer sin søte juleduft i hele huset. Dessuten er jeg nysgjerrig på hvilken farge de har! Hvite, lilla eller rosa? Små barn, små gleder. Det finnes i hvertfall ikke et duftlys på kloden som kan lage så nydelig stemning og lukt i et hjem som svibelen! Jeg er blodfan av den blomsten. Kanskje jeg skal starte en fanklubb? Typ Svibelens Venner? Det hadde vært noe det, tenker jeg! Hehehe. Ha en fortsatt fin helg, og ikke stress for mye. Sett deg heller ned i fred og ro og snus litt på en svibel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *