DUCK TAILS & CAR CULTURE

Duck Tails and Car Culture viser norsk og internasjonal rockabilly-historie gjennom mote, musikk, livsstil og den enestående bilkulturen som har vokst fram fra denne subkulturen som oppstod på 1950-tallet. Fotograf Raymond Moskens fantastiske og unike bilder viser en subkultur som ønsker og drømmer om å leve i en svunnen tid. Bildene viser et miljø og en livsstil som er entusiastisk, og som har en indre driv til å dyrke en tid som kanskje aldri har eksistert slik den blir presentert i dag. Raymond Mosken er fra Halden, og er en drivende dyktig fotograf.

Duck Tails & Car Culture får du kjøpt på Fønix, og i bokhandelen. Gratulerer med kjempefin bok, Raymond!  Her er noen smakebiter fra den kule boka. Enjoy!

Johnny Cash og Jerry Lee Lewis på pressekonferansen for utgivelsen av Class of `55. Memphis, USA, 1986.

Flotte sveiser er bare ett av mange kjennetegn på rockabilly-stilen. Bildet til venstre er fra Oslo, 1989. Bildet til høyre fra Tyskland, 2008.

Dette er Bjørn. En meget dyktig rockabilly-frisør. Han holder til i Opera-passasjen i Oslo. Bildet er fra 2011.

Stilsikre damer! Bildet til venstre er fra Oslo, 2008. Bildet til høyre er fra Halden, 2010.

Fantastiske bilder! Det vakre paret til venstre er fotografert i Las Vegas, 2011. De tre kule jentene til høyre er fotografert i Oslo, 2008. Jenta i midten er fra Halden, tror jeg?

For et bilde! Dette har Raymond Mosken fotografert i Las Vegas, 2008.

Ord blir fattige. Roy Orbison, Memphis Tennesee, 1986.

A-Bombers, Sverige, 2011. Se de herlige fargene i denne bildeserien!

Ducktails & Car Culture er proppfull av fascinerende historie, og som leser blir du tatt med inn i en helt annen verden. I hvertfall ble jeg det, for dette er ikke hverdagskost for meg. Her har jeg bare vist dere en liten brøkdel av hva som finnes inne i denne skattkisten av en bok, og hvis du er glad i praktbøker med innhold, bør du legge denne til samlingen din.