DUFTEN AV ARGENTINA

28. juni inviterte Ane Haldis Tingstad, innehaver av Parfumerie, til Argentinsk Aften. Kvelden ble fantastisk vellykket, og vi koste oss i skjønnhetens og duftenes navn. Tenkte vise dere noen bilder fra eventet, som fant sted i Vibesgate på Majorstua. Enjoy!

Det var lagt ut små prøveflasker på bordet, slik at vi kunne snuse oss frem til våre favoritter, og bli bedre kjent med duftkonseptet til Fueguia.

På en reise til Buenos Aires kom Ane Tingstad over et lite nisjeparfymeri som bare solgte ett merke: Fueguia. Hun hadde funnet fantastiske dufter med høye konsentrasjoner av naturlige essenser, primært fra Sør-Amerika. Hun sniffet og sniffet, kjøpte også et par parfymer, da damen bak disken lurte på om hun ville hilse på sjefen hennes, Julián Bedel. Argentinas nye «nese». Dette resulterte i to lange kaffemøter i laboratoriet til Julián i Palermo. Det ble mye dufting, kaffe og historiefortelling. Nå er Parfumerie en av de første i Europa som kan tilby sine kunder nisjemerket Fueguia.

Søte Mona og Charlotte koste seg med mat, vin og parfymer. Mona var på jakt etter en signaturduft som hun kunne kalle for sin egen, og Charlotte lette etter en duft hun ikke ble så fort lei. Altså noe med særpreg og personlightet, som hun ville like ekstra godt.

Bjørn og Julián. Bjørn var opptatt av en duft med ingrediensen iris, og han stilte mange og gode spøsmål til Julián. De to hadde en lang og hyggelig samtale om parfymer, og om hvor ingrediensene i hver enkelt duft kommer fra.

Vi fikk servert en nydelig tapasbuffet, og fantastisk god vin fra Patagonia. Hver bit smeltet på tungen, og sammen med vinen utgjorde dette et lite herremåltid. Sjeldent godt.

Brødrene Bedel. Julián og Nicolás. Julián fortalte at han kommer fra en familie med kunstnere og oppdagelsesreisende. Han er selvlært skulptør, musiker og maler. Hver dag tilbringer han 12 timer i laboratoriet, noe han selv sier er krevende, men gøy. Han øver også litt på gitaren for å holde det ved like, men er veldig fokusert på hjertebarnet sitt, Fueguia. Han ønsket å utvikle parfymeindustrien, komme med noe nytt, da han mener selve industrien er underutviklet. Han jobber til daglig med ca. 800 ingredienser, og sier utfordringen ligger i å få dem til å bli levende. Som en maler jobber med en palett, og gjør fargene om til et levende bilde på et blankt lerret.

Skjønne Cille Jacobsen og Tonje Brekke. Tonje er lidenskapelig opptatt av duft, og drømmer om en duft laget personlig til henne av en «nese» som hadde kjent henne fra fødsel til i dag. Denne duften måtte inneholde noter av bacon og frangipani. Hun er glad i noter som tre, krydder og rav. Favorittduftene hennes er Black Afgano, Hinoki og Une Parfum Therese. Cille er på jakt etter favorittduften sin, men kunne fortelle at hun likte Bois Blondes. En nydelig cologne hun fikk prøve hos Parfumerie for en stund siden.

Louise McBride og Nicolás Bedel. Louise er utdannet UK Skin Therapist og make-up artist. Hun har lang erfaring fra London som kosmetolog og sminkør. Hun har særlig kunnskap om Parfumeries kjernemerker, Eve Lom, Dr. Sebagh og Rodial. Du kan stille Louise spørsmål om huden din på louise@parfumerie.no, eller møte henne i butikken for en gratis konsultasjon om hudpleie og sminke. Louise er vennligheten selv, hjelpsom og profesjonell. Du kan trygt legge din hud i hennes hender.

Tusen takk til alle for en utrolig hyggelig og inspirerende aften. Det var en fest å få hilse på dere, og så snilt av dere å la meg få ta noen bilder. Tusen takk for invitasjonen, og tusen takk for alles vennlightet og sporty holdning til knipsingen min <3. Dere er best.

 

 

 

 

 

2 tanker om “DUFTEN AV ARGENTINA

    • Hei, Anne :). Så hyggelig at du liker bloggen min. Av duftene til Fueguia likte jeg aller best Humboldt, Lago Del Desierto, Colonia Del Sacramento og Sur. Agua Magnoliana er også nydelig som sommerduft. Tusen takk for det fine spørsmålet ditt. Ha en fin dag videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *