DUFTEN AV PAPIR & BLYANT

Duften av papir og blyant er helt vidunderlig, særlig i en tid da både papiret og blyanten er en smule truet. Noe av det beste jeg vet å gjøre når jeg er ute og reiser er å ta turen innom bokhandlere, og jeg kom over en fin en i Antibes.

20131030-173333.jpg
Inn denne lille åpningen, og vips så åpenbarer det seg en stor og spennende verden av nye og gamle bøker, kort, brukte bøker, vakre notatbøker og store coffeetablebøker. Duften av støv, papir og lær er til å ta og føle på, og jeg elsker det. Her inne fant jeg de fineste notatbøkene jeg har sett i hele mitt lille liv.

20131030-173723.jpg
Helt uimotståelig fin.

20131030-173822.jpg
Det er så hyggelig med blyant og papir! Vil ikke miste den gleden i all vår teknologiske hverdag. På tide å trimme håndskriften litt, og med disse søte bøkene blir det jo en fryd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *