En Beautyjunkies’ Bekjennelser…

1. Hvor jålete er du på en scala fra 1-10?

Kan jeg foreslå 100?? Jeg er altså så jålete. Er ikke alle det? Ikke? I det miljøet jeg vanker er vi ihvertfall så jålete det er mulig å bli pr. dags dato.

2. Hva er de tre beste skjønnhetstriksene du har prøvd?

Gin & skintonicwater, varierte kjemikalier og kapsler av ymse slag. Elsker helsekosten, og alt som heter drugstores! Jeg er opptatt av å trikse og mikse effektive ingredienser som gir resultater. Kapslene sørger for at jeg sover annenhver helg. Søvn er så viktig for skjønnheten. Uten søvn og drikke duger huden ikke!

Gin & skintonicwater øker blodsirkulasjonen, er lett konserverende, gir meg rosa kinn og renser opp innvendig. ( Leste om det i «forskriftene», og min erfaring er at det virker! ) Jeg tilsetter alltid mengder med sitron og slangeagurk for å gjøre skjønnhetsdrinken min enda mer plantebasert og sunn. Vet dere at det lages gin av brukte juletrær?! Jeg så det på NRK her om dagen, et aldeles vidunderlig innslag på nyhetene. Nå vet jeg hva jeg ønsker meg til Jul! Gode nyheter for oss som setter pris på en skikkelig dyprens fra innsiden og ut. Er man glad på innsiden, synes det på utsiden. Det fineste du kan gjøre for skjønnheten din er å smile. Ser du noen som ikke smiler, gi dem ditt. Å dele ut smil har jeg lært av Dolly Parton. Skjønn dame, og én av verdens største beautyjunkies. Hun kan alt!

Kjemikaliene jeg benytter meg av for å roe ned mimikken min, best å ikke nevne navn, ingen nevnt, ingen glemt som vi sier det i miljøet, er mye bedre enn botox, og sørger for en behagelig blokkering av ansiktsmuskulaturen i perioder der det har vært mye og høy aktivitet. Jeg blir rett og slett slått helt ut. Husker ingenting når jeg våkner, og er så takknemlig for det! Smilerynkene rekker liksom aldri helt å sette spor i huden. Hahaha! Ooops! Det er så typisk at det ene tar det andre? Hva er poenget med all denne smilingen når man blir rutete som et kryssord av det etterpå? Dét har jeg tenkt mye på, og dét igjen har gitt meg én dyp fure midt i panna. Jeg må ty til kraftigere krutt for å få den furen fjernet. Gleder meg, da. Er alltid klar for noe nytt og spennende! Det er så mange fine fillers å få tak i på markedet nå for tiden. Utvalget er enormt. Hva skulle vi gjort uten god kjemi? Jeg er helt avhengig, jeg!

3. Produktene du bruker nesten hver dag?

Shampo, balsam, hårkur, dusjgelé, bodyskrubb, bodylotion, selvbruning, ansiktsrens, skintonicwater, beautyfying rose moisturising essence, the glow serum, dagkrem, øyekrem, hyaluroniccloud hydrageléøyepads, egyptian magic, vitamin glow cream, nattkrem, fuktmasker, algeekstraktmaske, dyptrensende masker, beroligende masker, oppkvikkende masker, peeling, deodorant, tannkrem, foundation, pudder, solpudder, brynkajal, øyeskygge, parfyme, lipliner, leppepomade, lipgloss, leppestift, leppepeeling, solkrem, concealer, lipsmart, sminkefjerner og håndkrem. To name a phew! Selvsagt også mascara og neglelakk hvis jeg skal være ekstra fjong en kveld. Mye jobb, men verdt det! Har hørt om beautyjunkies som sier de liksom bare bruker maks 15. minutter på badet, og liksom bare bruker fem produkter daglig, men de snakker ikke sant. De lyver så rougen renner av dem. Hvis de, mot formodning, snakker sant er de ikke ekte beautyjunkies. I miljøet er det nemlig helt naturlig, og svært utbredt, å pynte på sannheten.

4. Hva er signaturduften din?

Når man er en ekte beautyjunkie har man både oppturer og nedturer. Det gjelder å ha litt å velge i. ( Spriiitz, spriiiitz! Deilig! Ahhh! Nå ble jeg litt roligere. ) Ok! Jeg må variere etter livet, dagsformene, planetene, verden, solen, månens posisjon og selveste skjønnhetsuniverset, så det sier seg selv at én signaturduft aldri blir nok til å dekke behovet. Vi beautyjunkies har svært sjelden mindre enn ti dufter å velge i.

5. Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Det aller, aller viktigste er å være seg selv fullt og helt, 60%.

6. Hva gjør deg skjønn fra utsiden?

Turer i skog og mark, selv om all skjønnhet kommer innenfra. Det er så motiverende å høre lommelerka kvitre i tretoppene mens jeg rusler rundt i ring på jakt etter urter og sopp. Dette, har jeg lagt merke til, bidrar til å gi meg den så ettertraktede gløden vi jobber døgnet rundt for å skaffe oss. «That glowing, dewy look» får man bare ikke ved å sitte inne for lenge av gangen. Dessuten koker jeg ihop mine egne ansiktsmasker under bordet av de potente godsakene jeg finner i skogen og i kjøleskapet. De er så bra! Interessert??

7. Hva ser du når du ser deg selv i speilet?

I hvert fall ikke julenissen! Det har hendt at jeg har sett litt forskjellige ting i speilet på badet altså, det skal jeg ærlig innrømme, men aldri julenissen. Litt merkelig, siden jeg er så forelsket i julen. Den er jo så vakker! ( Enda mer nå som jeg vet at juletreet egentlig er en flaske gin! Simsalabim! ) Man skulle tro at nissen, på et eller annet tidspunkt, ville vise seg, men foreløpig har han holdt god avstand. Like greit siden det er pandemi. Han har faktisk litt for mange nærkontakter når jeg tenker meg om.

8. Hvordan styler du håret ditt?

Det hender jeg finner fram krølltanga og slår meg løs. Det knitrer og knaser og ryker så liflig av de blekede highlightsene mine når de grilles. Lukker jeg øynene er det som å sitte foran peisen med en kakao full av forskjønnende antioksidanter i hånden.

9. Stikkord som oppsummerer livet ditt nå?

Gladlaks på opptur! Elsker bingo!

10. Har synet ditt på hva som er vakkert endret seg i løpet av livet?

Jeg mente en periode, kan ha vært på 1980-tallet, at diskotek var det beste som hadde skjedd meg. Jeg gikk på diskotek minst tre ganger i uka og danset i ett sett fra det åpnet til det stengte. Dans blir man vakker av, særlig ballett, men det er et noe krevende skjønnhetsrituale, og jeg forstod etter noen år at dette ikke kunne vare. Nå er det apotek jeg har dilla på. Så ja, jeg har byttet ut diskotek med apotek. Flere ganger i uka. Anbefales!

11. Ditt beste tips til å holde huden din fresh?

Minusgrader! Hopp, curling og hockey. Ingentig gir huden mer glød enn en god runde på isen med puck og kølle. Curling gir også knallrøde kinn, siden jeg må koste isen raskt og krokrygget med hodet lavere enn magen. Hopp er fantastisk mot slappe armer, og gir god spenst til hele kroppen. Dessuten er kulde bedre for huden enn varme, da kulde strammer opp huden kraftig. Hørt om kryoterapi?? Google it! Det er mitt aller beste tips for å holde huden frrrreeesh og strrrrrrammm. Så det på Real Housewives Of Beverly Hills. Beautyjunkies i særklasse!

12. Hva er det merkeligste du har gjort når det kommer til utseendet?

Én gang for mange år siden ble jeg tipset om å engasjere meg i hva som helst. Jeg brukte mye tid på å lese lange artikler om alt jeg kom over på internettet. Det var svært belastende, og jeg ble ikke særlig mye penere. Klikket meg hjem en face mist og brukte solfaktor 50, som beskytter huden mot skjermstråling, men det hjalp ikke. I miljøet gikk det rykter om at jeg hadde mistet gløden min totalt, men jeg skammer meg ikke over fortiden min. Mitt råd er å endre skjønnhetsrutiner så fort du ser at det du holder på med ikke virker.

Jeg testet også fallskjermhopping i en periode, som et alternativ til oksygenbehandlinger i hudpleiesalong, da fallskjermhopping kan være en rask og kraftig oksygenboost for huden i ansiktet. Ja, jeg ble stram i maska av høydeskrekk og sjokk, og ja, jeg fikk mye frisk luft rett i fleisen på relativt kort tid, men nei, det hadde ingen langvarig effekt på meg. Den basillen de sier man skal bli bitt av? Den bet ikke på meg! Har hørt at bitt er bra for skjønnheten fordi huden hovner opp og får en så fin, rosa farge. Sukk. Ja, ja. Man lærer så lenge man overlever!

13. Hva gjør du hvis du kun har fem minutter på å gjøre deg klar?

Blir hjemme. Det er klin umulig for en beautyjunkie å bli klar på fem minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *