EN FIN DAG

For en herlig dag! Moren min og jeg tok oss en liten tur på kafé. Hva er vel bedre enn det? Ikke stort, spør du meg. På Jordbærpikene har de gode og fristende lunsjretter, og betjeningen der er veldig blide og søte. De gjorde et kupp da de ansatte den daglige lederen deres. Hun er fantastisk.

Nydelig rundstykke med røkelaks og egg til mutter`n, dessuten ble det en liten dessert.

Jordbæris med rørte jordbær. Ord blir fattige, og en kjempegod salat til meg selv. Smakte vidunderlig!

Quinoa, kylling, oliven, fetaost, cherrytomater, blandet salat, tatziki, agurk og rødløk. Mmmm. Og så ble det en gulrotkake til dessert på meg også, men den glemte jeg å ta bilde av. Haha! Ble sannsynligvis bevisstløs av den gode smaken. Hva du enn gjør her i livet, sørg for å gå mer på kafé. Det er bra for helsen.