EN FORTREFFELIG AFTEN

Det var tilnærmet fullt hus og stormende jubel i Fredrikshald teater i går kveld. De driftige kvinnene bak arrangementet hadde gjort en kjempejobb, og dratt i gang en skikkelig flott fest . Dette ble satt stor pris på, og alle jeg snakket med var storfornøyd med hele opplegget. Spesielt ble det nevnt at teateret var et perfekt lokale for anledningen, og det er jeg helt enig i. Fredrikshald teater er vakkert, verdig og fungerte som en perfekt ramme rundt det herlige showet de viste oss. Her er noen bilder fra kvelden. Enjoy!

Nydelige blomster satte stemningen på toalettet.

Min gode venninne Marita, og meg.

Fredrikshald teater er velsignet med mange store lysekroner. I denne salen hadde butikkene stands med gode tilbud for kvelden.

Gullsmed O. Førlie viste fram lekre smykker fra blandt andre Efva Attling, Thomas Sabo og Celine Engelstad. Dette smykket formet som Norge, er et av de kuleste i produksjonen til Celine Engelstad.

Disse rålekre bøkene kunne Bokhandler Andersen friste oss med. Helt fantstiske.

Her har vi, fra venstre, Nina Kildebo fra Kildebo Blomster, Else-Marie Andersen Guldahl fra Bokhandler Andersen og Anne Appelmann. Disse representerte Storgata 16. Bøker og blomster. Kildebo Blomster hadde også pyntet scenen i teateret med vakre blomsterkasser. Gavetips: Kjøp favorittdrikken til en venn, enten det er vin eller champagne, ta flasken med til Kildebo Blomster, og de dekorerer den for deg! Hva er vel bedre enn å få en champagneflaske vakkert pyntet med blomster? Ikke stort, spør du meg!

Apotek 1 Svanen, her representert ved Grete Solberg, Tove Snopestad Jensen og Mona Letting Larssen, hadde 30% på hudpleieserien til Eucerin.

Nydelige blomster fra Kildebo Blomster.

Søte Angelica Pettersen og Stine Sørensen fra Interoptik. De hadde kveldens knalltilbud på solbriller: Kjøp ett par, og få det billigste gratis, solbriller fra Mikael Kors.

Nydelige Benedicte Holm-Olsen fra Holm-Olsen Glassmagasin, kunne vise oss disse skattene fra Royal Copenhagen. Jeg forelsket meg fullstendig i påskeeggene og det vakre serviset med gullprikker på. Jeg har et par kopper fra Indiska med gullprikker på, men det blir liksom ikke helt det samme.

Sukk.

Denne scenen har fantastiske kulisser i nydelige farger, og kveldens konferansier holdt publiken road. Svenske Anna-Stina, bak bloggen Gizmolina, var morsom og sprudlende. Hun liker også champagne. Det var her selve showet utspilte seg. Spenst hadde et innslag hvor de viste Shabam, en danse/aerobic-time, Sko-Finsrud viste klær og sko, det samme gjorde Lykke og Alle Tiders Gave og Interiørbutikk. Hobbystua viste flotte bunader. Klesbutikkene Alina og Sarafina viste også frem sine kolleksjoner for vår og sommer.

I pausen fikk vi nyyydelig mat. Det ble sagt vi skulle få enkel fingermat, men dette overgikk all forventning! Lekkert levert av Bergstrøm Kjøtt og Delikatesse, byens beste på det meste. Min tante fra Oslo må alltid innom Bergstrøm når hun er i byen, og jeg vet hvorfor. De har så mye godt!

Damer som koser seg! Kari og Bitten. De var veldig fornøyd med kvelden så langt, og Kari hadde nettopp flyttet til Halden etter 40 år utenbys. Hun syntes det var storveis å være tilbake i hjembyen, og i Fredrikshald teater.

Marita sjekker ut den absolutt rålekre boka New York.

Tusen takk for en fortreffelig aften. Tusen takk til alle herlige butikker i gågata som viste oss alt det fine de har å by på, og tusen takk til alle driftige damer som står på for butikken sin. Vi to, Marita og jeg, storkoste oss. Og det gjorde disse også:

Takk til alle som lot meg få ta bilde av dere <3.