EN GOD GAMMEL KLASSIKER

  Jeg liker aller best sukker-og saltskrubber. De gjør rett og slett den ytterst beste jobben på huden med å fjerne døde hudceller, men denne her er et godt alternativ hvis du har det travelt. Det er enkelt forklart en dusjsåpe med mikropartikler og E-vitamin perler i seg. Den skrubber lett og greit, og gjør huden på kroppen myk i en fei. Salt-og sukkerskrubber krever litt mer tid av deg i dusjen, men til gjengjeld får du også en mye finere hud. Nivea sin Créme Peeling bruker jeg som en helt vanlig dusjgelé de dagene jeg ikke har så god tid. Jeg fikk øye på den hos Vita, og nostalgikeren i meg fikk viljen sin. Det er sikkert flere år siden jeg har brukt den, men det er gøy å komme tilbake til gode gamle favoritter nå og da. Det følger alltid så mange fine, og ofte morsomme minner med dem. Bare duften av dette produktet gir en herlig opplevelse i seg selv, og får tankene til å løpe over åser og fjell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *