EN GOD START

Jeg er veldig glad i bær. Gojibær er supre i smoothies, i teen og på havregrøten. De er proppfulle av antioksidanter, vitamin A og C. Dessuten er de rike på jern. Gojibær inneholder over 20 spormineraler, vitamin E og B2. Sink, fosfor og betakaroten er de også rike på. Jeg slenger en neve bær i blenderen hver morgen, og får alltid en bra start på dagen. Prøv en pose, jeg tror du vil like dem.

Jeg var en liten tur innom Sunkost for et par dager siden, og da var det tilbud på økologiske bær og sjokolade. Jummy! Jeg var så heldig å få med meg et hefte med masse fine oppskrifter også. Rå kakao er rik på magnesium, fiber og antioksidanter. Jeg har alltid ment at sjokolade er sunt, og spiser den med god samvittighet. Den mørke, økologiske og rå sjokoladen er best. Den stabiliserer blodsukkeret raskere enn den lyse, og bidrar til at man ikke trykker innpå en hel plate, som vi jo alle vet er veldig lett.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *