EN SVIPPTUR TIL KIEL

Som de aller fleste vet, er jeg glad i småturer. Denne gangen fikk jeg være med til Kiel fordi min samboer skulle dit i jobbsammenheng. Han hadde fått i oppdrag å intervjue en jente fra Halden som har jobbet med show på Color Magic i to år. Intervjuet kommer i Halden Arbeiderblad nå på lørdag.

I Kiel finnes et stort utvalg helsekostbutikker, gode økologiske matvarer og sunn mat så langt øyet kan se. Tyskerne er i det hele tatt veldig gode på mat generelt. På Sofienhof, som er et stort kjøpesenter, finner du alt du kan drømme om av ferske oster, pølser, kaker, frukt og grønnsaker. I tillegg til klær, sko og andre ting. Sofienhof ligger 10 min. å gå fra kaia der båtene legger til. Veldig lett å finne, og et supert sted å være hvis det er dårlig vær.

Det var full sommer da vi var der nå, og da er det helt topp å ta seg et glass hvitvin på uteserveringen til fine Fiedler Konditorei, som jeg absolutt ikke kan få nok av. When in Kiel, visit Fiedler. Det er helt obligatorisk. Bedre bakevarer, gode lunsjretter, kaffe og te skal du lete lenge etter.

Kiel har flotte shoppingmuligheter også. Her finner du et godt utvalg merkevarer til en god pris. Levis, Wrangler, Lee, H&M, Zara og Mango. Vero Moda, og et hav av parfymerier og skobutikker finnes også i umiddelbar nærhet. Fiedler ligger i den koselige gågata i Kiel, og herfra er det kort vei til det meste. Tusen takk for en flott tur, og tusen takk for at jeg fikk være med <3.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *