EN SVIPPTUR TIL OSLO

Denne helgen ble det en liten tur til Oslo. Det finnes ikke noe bedre enn slike småturer av og til. Man behøver ikke alltid dra så langt for å ha det fint. Jeg får veldig mye inspirasjon av å gå gatelangs og knipse bilder. Her er noen fotografier fra fredag 30. april. Enjoy!

Hvis du skal til Oslo, vil jeg på det sterkeste anbefale deg å ta turen innom Dinner. Restauranten ligger rett ved Grand Hotell, og serverer utsøkt mat. Dinner har eksistert siden 1989, og tilbyr sine gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Stedet er veldig populært, så det kan lønne seg å bestille bort på forhånd. Jeg var kjempeheldig og fikk et bord likevel, for det var en time mellom reservasjonene akkurat i det jeg droppet inn.

Kylling Gongba. Retten serveres med klebrig god ris og cashewnøtter. Man tar maten over fra serveringsfatet til den varme tallerkenen man får tildelt.

Sjokoladefondant til dessert, sammen med vaniljemousse, frisk frukt, bær og en kule papaya-is.

Det finnes intet bedre enn varm og flytende mørk sjokolade. Sukk…

På Dinner har de lekkert interiør, kombinert med hyggelig betjeneing, god service og rask levering av maten.

Se så fint det er på toalettet! Nydelige farger og en flott orkidé. Det skal så lite til. Gå inn på www.dinner.no hvis du vil vite mer.

På Eger finnes to av mine absolutte favorittbutikker. Mer om dem siden…

Fine utstillingsvinduer er så gøy å se på! Dette her er fra gullsmed David Andersen.

Fra Hermès. Vesken har definitivt mitt navn på seg.

Jeg falt for den fine globusen i vinduet til Lexington. Resten av interiøret er ikke så verst det heller. Og selvsagt ble det litt shopping…

Min nye favoritt fra The Body Shop. Når man har glemt å ta med seg nødvendigheter til kroppen i toalettmappen, har man en glimrende mulighet til å finne seg noe nytt. Og for et hell i uhell! Disse produktene er så fantastiske at jeg aldri har lyst til å bruke noe annet, ever again! De dufter fantastisk godt av sjasmin, sitron og honning. En utrolig god balanse mellom søtt og syrlig. Serien heter Moringa, og det er denne hvite blomsten som trigget min nysgjerrighet. Blomsten vokser på moringatreet, og det er ekstrakter fra bladene på treet som brukes i dusjgeleen, som selvsagt er såpefri og tilfører huden masse fukt. Kroppskremen dufter også himmelsk av hvite blomster og honning, men har også en deilig skarp, grønn og syrlig undertone i seg. Kremen er fet og god. Helt fantastisk, pluss at produktene er lysegule, og man blir bare glad av å bruke dem.

Klarte heller ikke motstå disse pastellene fra Essie. Møt Lovie Dovie, Tart Deco og Navigate Her.

Jeg tar alltid en tur innom et parfymeri, uansett hvor i verden jeg måtte befinne meg. Så også denne gangen. Jeg har ønsket meg Insolence edp i 30 ml en stund, men det har ikke vært så lett å få tak i. Det er mest 50 ml der ute, og det er litt mye. Nå kom jeg over 30 ml på Kicks i Oslo, og slo til. Duften er utrolig god, og det vet dere jo, for jeg har skrevet om min Insolence edt før, her på bloggen. Jenta bak disken var kjempesøt, og ga meg en haug med duftprøver! Jeg har aldri i mitt liv fått så mange testere noen gang, jeg. Ikke på en gang! Makan til service! Se her`a:

Tusen hjertelig takk <3. Du er den mest gavmilde personen jeg noen gang har møtt bak en disk! Slike testere er supre å ha med seg på reise, eller å ha i vesken. Hvis du også vil ha en herlig opplevelse i et parfymeri, må du ta turen til Bogstadveien. Anbefales! Mer om min lille utflukt til Oslo kommer etterhvert. Ha en fortsatt herlig søndag, alle mann. Nå må jeg se å få pakket ut av kofferten.