TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR

I dag fikk jeg sprudlende besøk i salongen. En kjær venninne gjennom mange år, Marita, dukket opp med en aldeles herlig liten gave til meg. Se den vakre posen!

Det søteste kortet du kan tenke deg, som hun hadde skrevet noe veldig fint inni. Gammeldagse roser er noe av det flotteste jeg vet om, og jeg kan nesten kjenne duften av dem her jeg sitter.

Selve gaven så vakkert pakket inn at ord blir fattige. Hvor genialt er det ikke å pynte en liten pakke med ekte, grønne vekster? Har aldri sett på maken! Så utrolig fint. Hos Alle Tiders vet de hva de driver med.

Dessuten er jeg utrolig glad i både grått og grønt. Så organisk og ekte. Det sprer så mye glede og er så enkelt å få til. Noe å ta med seg videre til neste gang man selv skal gi bort en presang.

Så åpenbarer det seg altså de kuleste stjerneøredobbene jeg har sett i mitt liv, i en sort silkepose. Er de ikke fine? Love them! Disse kommer jeg til å bruke MYE. Marita, du er helt rå. Tusen, tusen takk. I Love You ♥ .

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *