ET ALDRI SÅ LITE JULEGAVETIPS

20131106-205646.jpg
Jeg var litt vill og gæren her tidlig i sommer, og fornyet mitt opulente sjokoladeabonnement hos Dragelade. På tekstmelding om jeg ville fortsette svarte jeg et rungende JA!! Og etterpå gikk hele greia i glemmeboken, all den tid flytting og oppussing av salongen tok all min energi, fokus og gjennomføringsevne til nye høyder. Stooor ble derfor gleden nå da jeg åpnet postkassen. Der lå en liten eske jeg dro kjensel på, og timingen kunne ikke vært mer perfekt. Finnes det noe bedre enn å få sjokolade i posten en sur og guffen novemberdag? Nei, det gjør faktisk ikke det altså. Det sitter nemlig en sjokoladekunstner i Moss og sprer glede. Hun lager mye godt og spennende. Hvis du ikke selv vil abonnere, er et sjokoladeabonnement en super julegave til den som har alt. Sjekk ut www.dragelade.no for mer info. Jeg er helt hekta, og så er jeg svak for både god sjokolade og geniale idéer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *