VERDENS BESTE RENS

Vil du ha fin hud? Da bør du sjekke ut denne rensekremen fra Eve Lom. Kjøpte den i Oslo for en liten stund siden. Jeg har testet  mange skjønnhetsprodukter i mitt liv, og dette er det jeg er aller mest fornøyd med til nå. Den inneholder små korn, smelter på huden og gjør den myk som fløyel. Jeg bare masserer den inn, og skyller av med vann. Det følger med to muslinkluter i pakken, men de er jeg litt for utålmodig til å bruke. Dessverre finnes den ikke å få kjøpt i Halden. Jeg er blitt  avhengig av den, så hvis jeg skal ha en ny må jeg til Oslo for å få kjøpt den, eller jeg kan kjøpe den her www.parfumerie.no. Fant den i et lite nydelig parfymeri på Majorstua som heter Parfumerie. Kunskapsrik og hyggelig betjening. De har også  mange andre freshe merker der som man ikke har fått tak i i Norge tidligere. Et av mine yndlingsparfymerier. Stikk en tur innom når du er i Oslo.