FAR EAST

Jeg tenkte å tipse dere om et herlig spisested på Grønland i Oslo. Stedet heter Far East og tilbyr god mat, mye mat og rimelig mat. Her er det supert å ta en lunch, middag eller kvelds, og det er bestandig mye folk her. Det er alltid rask ekspedering. Du slipper med andre ord å sitte og kope ut i lufta i håp om at noen skal komme å ta bestillingen din. De har en stor og variert meny, venteretter og desserter.

Maten kommer raskt og smaker kjempegodt. Vårrullene er knasende sprø, og serveres med friske anisblader, sterk saus og salat. Jeg bestemte meg får gratinert kylling med grønnsaker og ingefær. Husets vin er også fin. De har tre desserter. Banansplit, fristyrstekt banan med vaniljeis og karamellsaus og vaniljeis med eggelikør. Jeg kan anbefale frityrstekte bananer på det varmeste. Det er så nydelig.

Far East har alle rettigheter, og hit kommer små og store. Par, barnefamilier, venninner og kompiser. Dette er et sted hvor folk trives, og det er en jordnær og koselig stemning der.

De som jobber der er utrolig hyggelige, og tar seg av deg på en ytterst vennlig og effektiv måte. De overser deg aldri, og ser deg med en gang du setter foten innenfor døra deres. Så betjenes du fra a til å, og vips så er du mett og glad. På null komma niks er du ute på gata igjen, klar for litt mer shopping. Et herlig, ujålete og sjarmerende spisested jeg besøker hver gang jeg er i Oslo. Tusen takk for at jeg fikk ta bilder <3.