FEST PÅ FESTNINGEN

Lørdag 21. april var det selskapeligheter på Fredriksten Festning, nærmere bestemt i Kongshallene. Kongshallene har lokaliteter inne i fjellet på Fredriksten, og er et populært sted for sammenkomster av alle slag. De serverer alltid god mat, og vi kunne nyte fantastisk tapas, vin og dessert. Stedet har alle rettigheter. Noen ganger velger jeg sko før selve antrekket faller på plass. Disse er fra X-IT. Ellers hadde jeg på meg trange, lysegule jeans fra BikBok og topp fra Lindex.

Jeg jobber sammen med verdens flinkeste og flotteste jenter. Øverst til venstre, vakre Therese og Gine. Lærlingene mine, søte Isabell og Kristina. Fine lærlingen min Silje, og meg. Festen ble arrangert av Steen og Strøm, og det var særdeles høy konfettifaktor.

Utover kvelden ble det storveis prisdryss til de butikkene som hadde utmerket seg best i ulike kampanjer Steen og Strøm gjennomfører i løpet av året. Vi vant i kategorien for den guleste butikken under Elleville Dager-kampanjen. Det var ikke på smått vis heller, gavekort på 3000 kr. Øremerket sosial moro. Tusen takk 🙂 . Vi har allerede bestemt oss for en luksusaften på Curtisen. Bianco mottok premie for mest Elleville Antrekk. De hadde kledd seg ut som to figurer fra Muppet Show, og gikk slik hele den uken i oktober denne kampanjen varer. Det fortjente de honnør for. Nydelige Christine og Benedicte fra Glitter fikk utmerkelse for å ha vist meget god service i servicetesten Steen og Strøm gjennomfører et par ganger i året. Vi var også nominert i denne klassen. Gratulerer til Glitter. Dette var vel fortjent. Christine og Benedicte gjør en kjempejobb i butikken sin. Gratulerer til alle de andre butikkene også, som fikk priser denne kvelden. Takk for en fortreffelig aften, alle fine <3. Nå venter mandagen. Ny mandag, nye muligheter.