FIHLHGD 2012, DEL 1.

Denne helga gikk Folk I Halden Lever Herrens Glade Dager av stabelen for 15. gang. Her er noen snapshots fra fredagen 14. desember. Enjoy!

bilde (560)

Onkel Tuka fikk hele salen med seg, og satte tidlig standarden for resten av kvelden. Fra venstre: Rino, Omar, Åsmund, Håkon, Kjell Pop og Lars-Ivar.

bilde (564)bilde (559)

Fine Erik med sin fine skjorte!

bilde (558)

Freddy Holm i front, og Glenn Vidar Solheim på trommer. Meget dyktige musikere. De spiller sammen med Anders Svendsen og Robert Moses and The Harmony Crusaders. Bare for å nevne noen…og meg…og…alle.

bilde (572)

The Red Parrot var nytt skudd på stammen i år. Enda en gjeng flinke folk fra Halden. Er de ikke flotte? 17 år og fulle av talent.

bilde (573)bilde (570)

Frank og Freddy. To kompiser.

bilde (574)

Jeg har i hvertfall lært at forskjellige bokser gir en gitar forskjellige personligheter.

bilde (571)

Thomas og Omar. To kompiser.

bilde (575)

FIHLHGD er et konsept hvor folk i Halden stiller opp til inntekt for Frelsesarmeen og Hand2Hand. Konserten går av stabelen den siste helga før jul hvert år. Mange musikere spiller sammen med mange artister, men grunnmuren er musikerne Freddy Holm, Omar Østli, Terje Støldal, Åsmund Solli og Glenn Vidar Solheim. De utgjør alle et strålende, glitrende dyktig band for sangere og artister. Tusen, tusen takk for at dere spiller sammen med meg, og tusen takk til alle jeg fikk lov til å ta bilde av. Dere er best ♥. Mer kommer, så følg med…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *