FIHLHGD 2012, DEL 2.

Image (63)

Robert Moses and The Harmony Crusaders i aksjon. Robert Moses er fra Chicago, og hadde laget en fin sang om vinden der.

Image (64)

Håkon, Øystein og Anders. Tre kompiser. Håkon er Onkel Tuka og primus motor for FIHLHGD, Øystein er den beste konferansieren man kan ha og Anders synger, spiller og lager egen musikk i Halden Electric.

Image (65)

Big Daddy og Stenis. To kompiser. Disse gutta liker punkrock.

Image (66)

Jon-Terje og Omar. To kompiser. Superflinke. Omar spiller i Onkel Tuka, med meg og gjestet Belfast. Dessuten er han sin egen artist og skulle videre til Fredriksten Kro for å spille Elvis-låter sammen med min far Tor Brynildsen, meg, Lars-Ivar, Jon-Terje og Åsmund.

Image (67)

Magnus og Jon-Terje. To kompiser. Magnus spiller trommer, Jon-Terje tangenter. Dyktige musikere som hjelper oss andre med å lage lyd.

Image (69)

Omar på scenen. Konseptet i år var å ta med seg en gjest, og gjesten til Omar sitter i stolen til venstre i bildet. Halvor Diesen er lydmann for mange av oss, og han og hans familie hjelper til masse på FIHLHGD. De er i det hele tatt en herlig gjeng vi setter veldig pris på, og Omar skjemte bort Halvor med marsipankake på fredag og budapestkake på lørdag. Øl fikk han også, og på den måten fikk Halvor slappet litt av mellom alle sceneskift og alt annet han passer på for oss. Omar spilte en skikkelig gitarsolo for Halvor også, og han var nok den gjesten som fikk den aller beste VIP-behandlingen ♥.

Image (70)

Omar sang to Elvis-låter, og sjarmerte publikum i senk med sitt blotte nærvær. Han er en utrolig dyktig musiker, sanger og låtskriver.

Image (77)

Belfast på scenen med herlig irsk musikk, og gjesten deres, Håkon Ohlgren, bidro med å spille på skjeer. Det er han skikkelig god på.

Image (74)

Fine folk, fine uniformer og fine instrumenter. FIHLHGD gir bort alle inntektene til Frelsesarmeen og Hand2Hand i Halden. I løpet av de 15 årene disse konsertene er blitt arrangert, er det tilsammen blitt gitt bort et sekssifret beløp. Ikke værst!

Image (75)Image (76)

Hornorkesteret til Frelsesarmeen spilte klassiske, fine julesanger.

Image (73)

Martiniussen er sjefen for Hornorkesteret, i hvertfall for meg. Er han ikke flott?

Image (72)

Åsmund Solli, og min barndomsvenn Lars-Ivar Borg. To kompiser. Åsmund spiller trommer og Lars spiller bass. Da gjenstår det bare å takke for i år. Det er en ære å få lov til å være med på FIHLHGD. Det er et flott arrangement satt sammen av flotte folk. Tusen, tusen takk til alle dere jeg fikk lov til å ta bilde av. Dere er best, på gjensyn ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *