FINE FOLK PÅ FABIAN

20130414-175146.jpg
Det var fullt hus og stormende jubel på formiddagskonserten på Fabian i går. Dette er et initiativ folk virkelig setter pris på. Mine fine venner hadde fått kuppet seg et bord, og av min søte venninne Gro fikk jeg denne gaven! Så utrolig kos!

20130414-175600.jpg
Omar Østli og jeg begynte alene først. Deretter kom André Fjørtoft og Roger Morland opp på scenen for å spille trommer og bass. De er fra Det Norske Blåseensemblet, og det var utrolig gøy å spille sammen med dem. Flinke folk!

20130414-175832.jpg
Her er vi i farta! André, meg og Omar. Helt til venstre stod Roger, men han kom dessverre ikke med på bildet. Tusen hjertelig takk for samarbeidet med DNB. Det var kjempegøy! Og tusen takk til Gro for både bilder og presang 🙂 ! Helt fantastisk! See you soon!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *