FINE KOPPER OG GOD TE

Er det noe Indiska er bra på, så er det kopper! Hos dem er ikke en kopp bare en kopp, nei. De har utrolig mange gode og kreative idéer til hvordan man kan dekorere og utforme kopper, og det liker jeg. Disse to jordbærkoppene er noen av favorittene mine. Se bare på den lille blomsten under hanken. Hvor genialt er ikke det? Man må jo bli glad av sånt.

Indiska har heller aldri vært redd for å være dekadente i sin dekor. Disse er fra samarbeidet med designeren og eventmakeren Jade Jagger. De er utrolig nydelige, synes jeg. Så morsomme å drikke te av! Kult design, og store nok til å romme mengder av yndlingsteen.

Disse er fra Celestial Seasonings og smaker himmelsk! Hvit te med pære og grønn te med honning, sitron og ginseng. Teen er økologisk og lages i Boulder, Colorado, USA. Jeg kjøper alltid med meg mengder når jeg er over dammen. Her i landet finnes den i helsekostbutikker.