FIRE GODE GLOSSER

Jeg har helt dilla på fersken om dagen, og fant til min forskrekkelse ut at jeg ikke hadde en eneste ferskenfarget gloss i sminkepungen. Så bra da, med en liten tur til Kiel slik at jeg kunne gå bananas i parfymeriet på båten! Denne fra Clarins er nydelig på og dufter papaya. Den er passe tykk i konsistensen, sitter godt og tørker ikke ut. Min er nr. 06 og heter sweet papaya. Sjekk den ut neste gang du trenger noe fint til leppene.

MaxFactor har jeg lite kjennskap til, men plukket med meg denne fordi fargen er fin. Denne er tynnere i konsistensen enn Clarins sin, men du verden for en evne den har til å gi pleie til den tynne huden på leppene. Jeg ble veldig positivt overrasket. Den dufter melon og har nr. 06 i serien Vibrant Curve Effect. Leppene dine vil ikke begynne å vibrere, men bare glinse naturlig. Sånn bare for å ha sagt det.

Clinique fortjener, etter min mening, OL-gull i glossmakeri. De er gode på farge og konsistens. Glossene deres er uparfymert, og det er i seg selv et pluss. Jeg er glad i parfyme, men vi trenger det strengt tatt ikke på leppene. Mange er også allergiske mot parfyme, og da er dette merket et kjempebra tilbud. Denne glossen har en geléaktig konsistens og en nydelig farge. Den heter mango nr. 03. Leppene får maks med fukt og pleie, og du trenger ikke smøre deg så ofte. Jeg er superfornøyd med alle tre, og kommer til å bruke dem flittig.

Tilslutt måtte jeg bare ha denne! Den er riktignok mer rosa enn fersken, men fargen er det vi kaller kjøttfarget og går mer mot gult enn blått. Altså er den varm. Det betyr at den er veldig naturlig på, og spiller på lag med den fargen vi har på leppene fra naturens side. Dessuten var det 50% på utvalgte Chanelglosser. Hvem i vide verden kan motstå det? Konsistensen er seig og lakkaktig, noe som betyr at den sitter utrolig godt. Denne gir også mye til leppene, og det holder som regel med en påføring. Glossen er den mest fargemettede av alle jeg har nevnt her i dag, og er mer en blanding av gloss og leppestift enn en ren gloss. Supergod!