FJOM, TIL FREDRIKSTAD!

I går var jeg så heldig å bli invitert til Gamlebyen i Fredrikstad. Her holder radio NRK P1 Østfold til. Jeg skulle være der klokka 14.30, og fikk telefon klokka 12.00, så det var bare å kaste seg rundt, sette seg i bilen og holde fartsgrensen til Fredrikstad. Vel framme gjaldt det å roe seg ned, ta et glas vann og vente i de koselige lokalene de har. Folk er utrolig hyggelige der, og damen som sitter i resepsjonen er et funn. Stråler som en sol, og spør om du vil ha en kopp kaffe.

Jeg elsker radio! Det er Hans Christian Andersen som er programleder for ettermiddagssendingene, og han er profesjonell til fingerspissene. Utrolig dyktig kar med en særegen radiostemme. Jeg fikk til og med lov til å sitte i stolen hans, en smule sjenert, men jeg turte det da. Med oss i sendingen var også fantastiske Lotte. Vi hadde det kjempemorsomt, danset, sang og pratet om plata mi. HC og Lotte, tusen takk for at jeg fikk lov til å komme på besøk til dere. Big Hug ♥ .

Gamlebyen i Fredrikstad er utrolig vakker.

Har du sett! Lysegult er en av mine favorittfarger, og sammen med høstroser i ruskevær kan det jo bare ikke bli bedre. Gamlebyen har også mange søte butikker, kaféer og bakerier og er et levende samfunn i seg selv. Hvis du skal til Fredrikstad anbefaler jeg deg å ta turen innom Gamlebyen. En liten perle.

Røde roser med regndråper på i september…

Jeg klarte ikke å gå forbi denne skjønnheten her heller. L.Y.S.E.G.U.L.T. Hvis du vil kan du høre programmet på nettradioen til NRK. Da går du inn på www.nrk.no/ostfold, og søker på ettermiddagssendinger. Programmene ligger der i 3 måneder.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *