FLINKE JENTER

I går kveld var det fullt hus og stormende jubel på Risum ungdomsskole. Nesten 300 så disse jentene gå av med seieren. Til ventre ser vi Benedicte Elvestad. Hun gikk videre som reserve til semifinalen sammen med Simone Anett Eilertsen, som vi ser helt til høyre i bildet. De sang begge låter som passet til stemmene sine, og hadde gjort gode valg. Benedicte sang «Tir n`a Noir» med Vamp, og Simone sang «Break Even» med The Script. Supre sangere begge to.

I midten ser vi Vibeke Tveit til venstre, og Villemo Svendsen til høyre. De to gikk til semifinalen, og hadde også gjort gode låtvalg til stemmene sine. Vibeke sang «Piece of my heart» med Janis Joplin, og Villemo sang «Mama do (oh oh)» med Pixie Lott. Begge jentene tolket sangene flott, og sang skjorta av alle sammen. Det var hele 14 deltakere.

Vi som satt i dommerpanelet var veldig enige, og avgjørelsen ble tatt raskt. Gutta, David Engen og Cato Warren, gjorde en kjempejobb som konferansierer, og skal derfor forsvare Risums ære. Neste ungdomsskole ut er Strupe, og da er det en annen jury som skal få det ærefulle oppdraget det er å plukke ut talenter i Halden på øverste hylle. Jeg satt i juryen sammen med Thorkil Lindskog, Veronika Mittet og Bjørn Ingvaldsen.

Hvis du vil lese hele saken, kan du gå inn på speilet@ha-halden.no. Tusen takk for at jeg fikk være med, takk for en herlig kveld med masse flott ungdom og GRATULERER så mye til vinnerne på Risum. Dette har dere fortjent <3.