Folk i Halden Lever Herrens Glade Dager!

Fredag 14.12 og lørdag 15.12 Lever Folk i Halden Herrens Glade Dager, og som dere kan se av blinkskuddet til Kristin Solli over her, lever vi virkelig de gladeste dagene den siste helgen før Jul hvert herrens år. Det er stor stas å få være med på Folk i Halden, og jeg sier et stort TAKK for at jeg får bidra med et par låter sammen med alle de andre artistene her i byen, her og nå. I kveld skal jeg øve med et finfint band! Det gleder jeg meg til. For ordens skyld hverken røyker, eller drikker jeg noe særlig med øl, men som den lille Sporty Spicen jeg er stilte jeg opp sammen med rekvisittene gitt meg på stedet, og tok rollen som østfolds største partydronning på så strak arm jeg kunne. Det hjalp at bassisten min, Lars-Ivar Borg, fortalte fantastiske vitser som dere kan se fikk meg til å le, mens Kristin knipset. Ja, ja. Nok snakka.

Årets Folk i Halden er til inntekt for kreftsaken, og til kreftkoordinatorens arbeid lokalt i Halden, og primus motor er den ustoppelige, engasjerte og brennende energiske Håkon Ohlgren. Musikkmiljøet i Halden mistet i 2018 tre musikere så altfor tidlig på grunn av kreft. Dette er en sykdom som rammer oss alle på et eller annet vis, den rammer vilkårlig og din støtte hjelper. Lørdag 15.12 er konserten utsolgt, men det går rykter om at det er noen billetter igjen til deg/dere fredag 14.12. Kom! Heng deg på, og bli med sammen med oss til inntekt for en god og viktig sak. Du er hjertelig velkommen, og vi blir så glad for å se deg. Billetter finner du HER 🙂 ! Med dette ønsker jeg en fredelig og meningsfull førjulstid til alle.

Juleklemmer,

Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *