FOR YOUR EYES ONLY

20130730-143550.jpg
Husker dere øyekremen jeg måtte kjøpe i Nice i april i år fordi jeg gikk tom for min egen? Vel, nå er den brukt opp! Den har vært utrolig drøy i bruk, og når man klipper over tuben for å få med seg siste rest av produktet har man vært heldig og gjort et aldri så lite kupp. Denne kremen har vært helt super til mine øyne, og jeg kan varmt anbefale den. Jeg hadde ærlig talt ikke noe tro på den i begynnelsen, bortskjemt som jeg har vært i årevis med min faste følgesvenn fra Germaine De Capuccini. Bioderma finnes ikke i Norge, og skal du ut på tur lønner det seg å sjekke ut apotek der du er. Bioderma føres i nær sagt alle pharmacies over store deler av verden. Takk øvre makter for det!

20130730-144048.jpg
Heldigvis plukket jeg med meg to ekstra tuber hjem, for jeg skjønte fort at dette produktet var verdt å bruke. For ca. 13 euro pr. stk. får du veldig mye kvalitet for pengene, og denne øyekremen er like god som min vanlige favoritt til det mangedobbelte av prisen. LOVE IT!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *