FOR YOUR EYES ONLY

Inne i denne fine fløyelsmappen ligger det en liten skatt jeg kom over sist jeg var ute på en liten svipptur. Det er noe med de store merkevarene når det kommer til innpakning, og Clarins er intet unntak. Jeg har alltid vært svak for den røde og hvite emballasjen deres. Så fresh.

Kvaliteten er det heller aldri noe å si på. Clarins leverer nydelige produkter til fornøyde damer og menn over hele verden. Skyggepaletten heter 06 graphites, og er en mineralskygge i fast form. Jeg liker best skygger i fast form, de er lettere å jobbe med enn de som er i pulverform. Er den ikke lekker? Det aller beste var at den var satt ned med 50%, og da ble det på toppen av det hele et aldri så lite beautykupp. Disse fargene kommer til å funke skikkelig bra nå som festsesongen nærmer seg med stormskritt. Gleder meg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *