FORGYLL DAGEN DIN MED EN DUFT

Tenkte jeg skulle ta dere med meg en liten tur til Oslo. Nærmere bestemt til et av mine favorittparfymerier. Jeg var så heldig å få lov til å ta noen bilder av butikken til Ane Tingstad. Tusen, tusen takk <3. Hun har 20 års erfaring fra mote-og skjønnhetsbransjen, og mottoet hennes er: «Litt hverdagsluksus forgyller livet». Jeg er så enig som man kan få dem.

Parfumerie er en familiedrevet butikk som spesialiserer seg på kjente nisjeprodukter innen hudpleie, make-up og duft. De selger mange økologiske produkter, men er ikke et økologisk parfymeri. De selger heller ikke produkter som er testet på dyr.

Det er fint der, ikke sant? Butikken ligger på Majorstua i Vibesgate. Da jeg var innom sist jeg var i Oslo, møtte jeg Louise McBride. Hun er hudspesialist, og har planer om å utføre behandlinger der etterhvert. Hun er ekstra kjent med Eve Lom sine produkter. Dere vet jo nå at jeg er stor fan av rensen fra det merket. Mildt sagt. Jeg har også investert i Rescue Mask fra samme merke, men den har jeg ikke testet ut ennå. Gleder meg til å prøve den.

Pure Fiji Coconut Sugar Scrub…bare helt vidunderlig. For dere som har fulgt meg en stund, er dette merket ikke ukjent lenger. Dessuten dufter den tropisk, pinacolada, kokosnøtt og sukkersøtt. Lukk øynene, og du befinner deg i en hengekøye dinglende fra palmene i ditt eget lille paradis.

Nydelige såper i fast og flytende form. Når disse venter på deg på badet, er det mye lettere å stå opp om morgenen.

Selvsagt finnes gode barbersaker for mannen hos Parfumerie, duftlys og kroppspleieprodukter fra Annick Goutal og vakre dufter fra Robert Piguet. Min favoritt er Fracas. Den er så god at du får lyst til fly til himmels av pur glede. Jeg kjøpte min for noen år siden i Alicante. Takk øvre makter for at den endelig er å få tak i her til lands. Sånne ting gleder en liten duftnerd. Fracas er en av verdens fineste tuberosedufter.

Eve Lom, I love you! Uansett hva du måtte ha av hudproblemer, så finner du løsningen her.

Min parfymesamling er litt flau over at den ikke inneholder en eneste Annick Goutal duft. Jeg ønsker meg veldig Incense Flamboyant, Songes og Mon Parfum Chèri par Camille. Glad det snart er Jul…

Jeg kjøpte med meg Bois Blonds og Vanille Insensée fra Atelier Cologne sist jeg var innom, og jeg simpelthen elsker duftene mine fra Comme des Garcons. Særlig Incense Kyoto og Comme des Garcons. Det er den gule, flate flasken du ser øverst til venstre. Begge duftene er fantastiske tolkninger av røkelse, så hvis du liker duften av røkelse bør du sjekke ut disse to. De er supre vinterdufter, men kan egentlig brukes året rundt. Dette er knusktørre dufter som smelter inn i huden og etterlater den med en nydelig varme. Me like!