FØRSTEHJELP TIL LEPPENE

Etter å ha brukt Lancôme sin Primordial Levres i årevis, var det med tungt hjerte jeg registrerte at den er gått ut av produksjon. Krise! Hva gjør man når det beste produktet for leppene forsvinner fra kloden? Man blir tvunget til å finne et godt alternativ. Etter å ha lett i det vide og i det brede, har jeg funnet denne lille tuben. Gode kremer til leppene vokser ikke på trær, men denne liker jeg. Den har en nydelig konsistens og tilfører den tynne huden på leppene masse pleie og næring. Kremen inneholder marint collagen, en naturlig fuktgiver. I tillegg har den en super-fix formula som gir leppene langvarig pleie, og bidrar til at leppestiften ikke sklir ut av sitt gode skinn. Den kan brukes morgen og kveld, men jeg foretrekker å bruke den som en nattkrem. På dagtid er det lipgloss som gjelder for min del.