FOUND IT YET?

20140208-202448.jpg
Verden er full av foundations, brunkremer, dekkremer, underlagskremer, BBkremer, CCkremer og sikkert snart også ÆØÅkremer, men jeg velger å kalle det for foundation. En god foundation skal være behagelig på huden, passe hudtonen din perfekt, for mørk er KRISE, for lys er bedre, dekke ujevnheter, finpusse store porer, rynker og mørke flekker, ha solfaktor 20 minst og komme i et bredt fargespekter. Let ikke lenger! Teint Visionnaire leverer alt dette. Min favoritt har lenge vært Chanel sin Vitalumière Aqua, men jeg liker å variere litt så nå er det denne her det går i om dagen. Den har både fast og flytende krem i samme beholder, er lett å jobbe med og innehar alle nevnte egenskaper. Den faste formelen kan du bruke alene eller som en concealer. Selv bruker jeg de hver for seg litt avhengig av hva huden har behov for. Jeg har testet den i flere uker nå, og er superfornøyd. Prøv den hvis du ikke har funnet din perfekte foundie. Du vil bli fornøyd. I promise. Happy Saturday 🙂 .

2 tanker om “FOUND IT YET?

  1. Jeg tok deg på ordet og prøvde denne, og du har helt rett,- den er helt super! Jeg har brukt den i en del uker nå, og det er den beste jeg har prøvd, så tusen takk for tipset 🙂 Og helt genialt med concealer i lokket, da.

    • Hei, Anne! 🙂 Nå ble jeg så glad! Det er alltid stas med tilbakemeldinger på ting jeg tipser om. Solfakoren i den er også god, så den er knall året rundt. Ha en fortsatt herlig sommer, og kos deg masse! Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *