FRA VINTER TIL VÅR

20140305-212541.jpg
Inspirert av å skrive om vår- og sommerdufter er noen vinterfavoritter byttet ut med sol på flaske. Black Cashmere fra Donna Karan, Pure Poison fra Dior, For Her edt fra Narciso Rodriguez og Vanille Insensée har alle vært gode å varme seg på, men nå vil jeg lokke våren fram fra buskene!

20140305-213123.jpg
Vakre dråper fra Kenzo, Chanel, Chloé, Dior, Byredo og Prescriptives er alle nydelige. Byredo sin La Tulipe tester jeg ut litt nå, liker den men er litt usikker på om jeg vil ha den. Synes uansett den er en av de fineste fra Byredo så langt. Storfavorittene er Ca Sent Beau fra Kenzo og Calyx fra Perscriptives. Syyyykt fine! Dior sin Escale à Portofino sender meg rett til Italia og Eau Chloé plasserer meg rett ut i blomsterenga. Er det ikke helt herlig hvordan dufter sprer glede?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *