FREDAGENS GULLREKKE

I går kveld holdt Onkel Tuka en sprudlende konsert på Siste Reis. Jeg fikk lov til å ta med meg kameraet, men det er ikke så lett å få klare bilder når det er stinn brakke, tenna i tapeten og høy dansefaktor. Likevel, bilder ble det. Her er en liten stemningsrapport. Enjoy!

Fra venstre: Omar, Sondre, Rino, Åsmund, Lars-Ivar, Kjetil og Håkon. Denne gjengen vet å underholde sitt publikum. Vel fortjent vant de Spellemansprisen i år også, for beste countryplate.

Onkel Tuka er stilbevisste karer. Fikk knipset et par bilder av de fine røde og sorte skoene til Håkon, og Kjetil sine hvite og blå. Nice! Hvis du ser nøye på bildene, vil du se at resten av bandet også har fottøyet i orden.

Et helt fotballag hadde tatt turen til Reis for å høre på. De sang så taket løftet seg, og kunne alle sangene utenat. Det var flott, og skapte god stemning. De danset på stolene sine, og klappet med hendene over hodet. Fotballag er ikke redd for å vise følelser.

Pur glede og nydelige smil. Jentene storkoste seg på konsert.

På Reis serverer de godt øl, og verdens beste Irish Coffee.

Roy måtte være streng i døra i går. Mange ville inn, men det var dessverre ikke plass til flere mennesker i den lille puben. Marthe koste seg med en Guinness.

Rino Silden er et banjogeni. Se så flott han er.

Omar Østli er en drivende dyktig gitarist, musiker, vokalist og komponist. Han er helt rå.

Denne karen hadde det tipp topp. Sammen med alle de andre der inne bidro han med smil og entusiasme. Herlig!

Tusen takk for en fortreffelig aften Onkel Tuka, og alle de andre fine menneskene jeg fikk lov til å ta bilde av. Dere er best <3.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *