GET POLISHED SKIN

Denne peelingkremen er jeg veldi glad i. Jeg har brukt den i mange år, og ikke vært i nærheten av å prøve andre skrubber til ansiktet. Hvilket betyr at jeg synes den leverer. Kremen er fet og god, uparfymert og pakket med korn. Det er bare å ta en liten klatt på panne, nesetipp, kinn og hake. Massér lenge og vel, helt til kremen smelter på huden og blir blank. Skyll av med vann, helst så kaldt vann du klarer. Nå er huden klar for en god krem, så smør på. 7 day scrub cream tar godt takket være korntettheten, men så sitter du altså igjen med verdens mykeste og glatteste hud etterpå. Du får igang blodsirkulasjonen i ansiktet når du massérer, og dette hjelper huden din med å kvitte seg med slaggstoffer.

7 day scrub cream kan du bruke hver dag, men den er så effektiv at det holder med en gang i uka, maks to. Likevel er det jo forskjell på hudtyper, min er som sagt sensitiv, så jeg bruker den når jeg føler for en skikkelig dyprens. Jeg bruker Eve Lom-rensen morgen og kveld, og den fungerer også som en mild peeling av huden på grunn av kornene i kremen. På den måten får jeg renset bort døde hudceller jevnlig, og det bidrar til at andre kremer trekker lettere inn i huden.

Det er nemlig derfor jeg anbefaler deg å skrubbe huden din jevnlig. Det hjelper ikke hvor mye du smører deg med fine kremer hvis huden din er dekket med et tykt lag døde hudceller. Kremen blir bare liggende på utsiden, og huden får ikke nyttiggjort seg godsakene i kremen. I huden foregår en kontinuerlig utskifting av hudceller. Denne prosessen skyver døde hudceller til hudoverflaten. Der blir de liggende, noen forsvinner med den daglige vasken, men mesteparten blir igjen. Det er disse vi vil ha bort, slik at huden får puste fritt. Du vil merke stor forskjell på før og etter når du begynner med peelingkrem jevnlig. Dessuten er det kjempeviktig nå på sommeren for å få renset bort seig solkrem etter en lang dag i sola.

Det finnes et hav av peelingkremer på markedet, men det som skiller de gode fra de mindre gode, er korntettheten. Jo mer korn, desto bedre resultat, og det er jo det vi er ute etter. Ha en vidunderlig dag i sola, bruk høy solfaktor og en god skrubbekrem til fjeset. Husk, du har bare en hud. Ta vare på den ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *