GETTING MARRIED?

Jeg har røpet ved en tidligere anledning at det ligger et par butikker på Eger i Oslo jeg er ekstra betatt av. Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere Sandberg. Sandberg er en gullsmedbutikk med utrolig fine smykker. De designes av Pia Artling, som er ansvarlig for alle kolleksjonene. Pia til venstre, og Lotta Sandberg til høyre. Lotta var på jobb da jeg tok turen innom, og hun er elskverdigheten selv. Opprinnelig er det Staffan Sandberg som er opphavsmannen til den søte skilpadden, som er merkets logo. Han ville utfordre juvelbransjen, og tok derfor kontakt med designer Pia for å få realisert tankene sine. Tusen hjertelig takk for en fantastisk omvisning, og for at jeg fikk lov til å ta bilder <3.

Smykkene lages av gull, sølv og edle stener. Materialene er gedigne, men formen på smykkene er enkel, leken og simplistisk. Sandberg kan være både ekstravagant og hverdagslig. De har laget butikklokalet sitt selv, og avdelingen for forlovelsesringer og gifteringer er veldig populær. Er det ikke fint der, eller?

Alle smykkene er laget for å kunne passe sammen, mikses og blandes som du selv ønsker det. Lotta Sandberg viste meg hvordan kjedet hun bar den dagen kunne gjøres om fra langt til kort og halvlangt. Videre hvordan anheng kunne flyttes på, og forandre det opprinnelige smykket helt. På den måten kan du lage deg dine egne smykker ut av ett smykke, og forandre det etter hva du føler for.

Logoen deres står for et langt og lykkelig liv, og det er meningen at du skal ha glede av smykkene dine så lenge du måtte ønske. Det er derfor det ligger en tanke bak utformingen av kjeder og låser. Muligheten til å personalisere ditt eget smykke gjør at du ikke går lei. Lotta viste meg så mye fint. Coffee diamonds, tigerøye og deres spesielle hvite gull. Alle smykkene stemples med den lille skilpadden, og det var denne logoen som først trakk meg til dem. Så nydelig. Den representerer noe ekte og organisk for meg, og som de sier det selv: «Man blir glad av å være ekte.» Hvis du vil vite mer, kan du gå inn på www.sandbergsweden.com. Der finnes også en egen rubrikk for gifteringer. Love is in the air…