GETTING READY TO SING AT VIKTORIA THEATRE

IMG_4568.JPG
Viktoriateateret i Malmö er et fantastisk passe stort teater med en nydelig atmosfære. Bare se på denne vakre lysekronen som henger i foajéen der. Så majestetisk og flott.

IMG_4569.JPG
Jeg er selv veldig glad i teatre som ramme for musikk. Det er noe helt eget å bare være i rommet.

IMG_4570.JPG
De gamle fine møblene bak scenen, og fine speil med kule lamper på. Det kommer ikke så godt frem på bildet her, men lampettene på speilet var én rød og én grønn. Elsk.

IMG_4571.JPG
Klar til dyst for aller siste gang for nå. Jeg spilte begge dager, og hadde med meg fine musikere fra Halden, Omar Østli og Freddy Holm. Mine engler. Vi spilte sammen med et fantastisk backingband fra Sverige, The Original Five, som var en superb og stødig støtte for alle artistene begge kveldene vi feiret Rootsy sin bursdag. Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Hipp hipp hurraaa for Rootsy!

Alle foto av meg: Vibeke Sjøvold. Bildet av lysekronen har jeg tatt selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *