GLITTER OG STAS

Cecilie Melli er en meget dyktig norsk designer. Hun har en vidunderlig butikk rett ved siden av Adam & Eva på Karl Johan i Oslo. Butikken ligger i samme gata som Steen og Strøm, er lett å finne og representerer en verden av farger, drømmer og tanker fra en svunnen tid. Gå inn på www.ceciliemelli.com. Der finner du mer informasjon om konseptet hennes, som for øvrig er helt fantastisk vakkert.

Her finner du alt ditt hjerte måtte begjære av klær, sko og smykker. Sukk…

Cecilie Melli er kjent for å lage de mest fantastiske brudekjoler du kan tenke deg. Skal du gifte deg, bør du sjekke ut denne butikken, og denne designeren.

Min kule kusine falt fullstendig for disse skattene. Er de ikke fine?

Oj, oj, oj. Sååå fint! Jeg kjøpte ikke dette, og det kan jeg angre på nå. Det råeste statementsmykket jeg har sett på en stund. Nydelig til en enkel t-skjorte og et par slitte jeans, eller til en superenkel kjole. Smykket er også kult til et enkelt, elegant antrekk med vide dressbukser og en silketopp uten armer.

Jeg er svak for havets former. Ringen heter Anemone. Den glitrer så vakkert, og fikk plass i det nye smykkeskrinet til min søte kusine, sammen med de andre kuppene hun gjorde på vår årlige Oslo-dag. Tusen hjertelig takk for at jeg fik lov til å ta bilder av den flotte butikken deres <3.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *