GODTERI TIL HUDEN DIN

For en produktjunkie som meg, og mine medsammensvorne i salongen, er det en stor glede å kunne introdusere for dere Hempz sin fantastiske kroppspleieserie! Den er 100% vegansk, fri for parabener og andre ulumskheter og proppfull av 100% ren hempfrøolje. Aldeles nydelige produkter, snille mot all hud og helt perfekt for deg med sensitiv hud!

Bodykremene kommer på praktiske pumpeflasker. Her kan du velge mellom mye snadder. Strawberry, Vanilla, Green Tea, Watermelon eller helt duftfri hvis du er allergisk mot parfyme. Alle duftene er uansett milde. Vi har også fått inn et bodybutter med svakt skimmer som dufter mykt av kokosnøtt og vannmelon.

En super selvbruningsserie er også på plass i hyllene våre. Her finner du en for lys hud og en for mørkere hud, men du kan fint bygge de opp hvis du ønsker en tydeligere brunfarge. Den rosa tuben helt til høyre, Glamour Gloss, bruker du mellom hver påføring som en vanlig bodylotion for å motvirke skjolder og holde fargen din jevn og fin. Til denne serien har vi også tatt inn saltskrubben da det er 100% vesentlig å skrubbe huden godt før påføring av selvbruningskremen for et jevnt og perfekt resultat. Vi var også helt ville etter sukkerskrubbene fra Hempz så vi tok inn vanilje, pasjonsfrukt, granateple og lavendel! Dere som har fulgt meg en stund vet hvor viktig jeg mener det er med skrubb, så her et det bare å kjøre på!

Deilige dusjgeleer som er kompatible med kroppskremene fikk også sin plass hos oss. De dufter himmelsk og gir en ekstra eksklusiv opplevelse i dusjen. Hempz sine produkter er supre til både menn og kvinner, og for deg som ønsker et helt parfymefritt alternativ er Sensitiv-serien ypperlig. Anbefales! Kom innom og ta en titt 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *