LAKK MANIAC

 Det er ikke til å stikke under en stol at Chanel, Dior og YSL lager noen av de herligste neglelakkene som finnes. Spesielt Chanel. Likevel vil jeg slå et slag for disse sukkertøyene fra H&M. De har kule farger, sitter godt, tørker fort og er utrolig rimelige. Jeg er tidvis en utålmodig sjel, og da særlig når det kommer til lakkens tørketid. Hvis jeg skal ta meg tid til å pleie neglene, skal det jaggu gå unna. Jeg har god erfaring med billige lakker fra mer ukjente merker også, så det er ikke alltid prisen som bestemmer kvaliteten. Et annet merke jeg liker veldig godt er Essie. Nå har det kommet til Halden! Nærmere bestemt på Halden Storsenter. Både Vita og Kicks/Esthetique har store skap fulle av alle Essies fantastiske farger, og snart havner en Essie-lakk på mine negler. Go Essie! Den dyp grønne metallic lakken fra H&M er bare en av mange favoritter jeg liker å bruke. Den gule er også en jeg har brukt flittig. Blir så glad av å ha den på. Neglelakk er det eneste skjønnhetsproduktet vi ser selv uten speil, og det forklarer nok de positive følelsene som dukker opp ved synet av fine farger på neglene.