GOOD BEAUTY NEWS!

20131025-181947.jpg
Jeg har alltid hatt et stort hjerte for makeupen til Dior, og som makeup-artist har jeg alltid ment at Dior leverer den aller beste kvaliteten på øyenskygger. De er lette å legge, drysser ikke, har stor pigmenttetthet og striper ikke. De er supre å blande og veldig fine å lage pene overganger med. Nå skal Dior åpne en helt egen beauty boutique i Covent Garden! Hurra for det! Chanel har allerede en ett år gammel beauty boutique der, og den var opprinnelig ment å skulle være en midlertidig pop-up store, men ble en så stor suksess at de nå har tegnet en leieavtale på 10 år. Kjenner at mitt lille frankofile beautyhjerte får veldig lyst til å besøke både Chanel og Dior sine nye og lekre skjønnhetsbutikker, ja… Begge disse merkene har mildt sagt fulgt meg hele livet så langt. Kommer alltid tilbake for mer. Får liksom aldri nok av Chanel med sine supre foundations og vakre dufter, og Dior med sine flotte skyggepaletter og mye annet snadder. Dior åpner dørene til beautyhimmelen sin sent i november. Just in time for Christmas… Det hadde vært stas med en liten førjulstur til London, da.

2 tanker om “GOOD BEAUTY NEWS!

  1. Også har Dior så bra neglelakk! Jeg prøvde først i høst, da de hadde den perfekte fargen og nå tror jeg ikke jeg orker andre merker. Varer i evigheter og såååå skinnende. Prøv, prøv!

    • Hei, Tina 🙂 ! Jeg har selv bare testet Dior sin Nail Glow, og har masse positiv erfaring med lakkene til Essie, Opi, Deborah Lippmann og H&M. Alle disse sitter godt, tørker fort og er lette å legge. Nå har jeg lyst til å teste ut Dior sine lakker også, og ønsker meg et par til jul i år. Min ønskeliste la jeg nettopp ut på min Instagram 😉 . Tagget av en beauty in crime person ved navn @lillepepa. Kom deg på Instagram selv også, da vel. Det er kjempegøy! Ønsker deg en god helg, og takk for kommentaren din. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *