GORGEOUS LOOKING SKIN

bilde (579)

Jeg har alltid vært en stor tilhenger av peeling, og nå har jeg endelig fått kloa i dette vidunderproduktet fra GlamGlow. Det er fantastisk! Anbefales på det varmeste! Med medlemskap i Kicks dukker det opp gode tilbud rett som det er…

bilde (577)

Dette er en leiremaske med peelingkorn. Du smører den på nyrenset hud, lar den virke i 10 minutter og skyller av med vann. Et lite tips er å massere ansiktet godt når du skal skylle den av. Da får du mye større effekt av maskens slipeeffekt, og huden blir silkemyk etterpå. Du oppnår en glød som varer i 3 dager, den minimerer store porer, jevner ut hudtonen og små linjer. Den tilfører huden antioksidanter og gjør den mer mottakelig for fukt. Dessuten virker den rensende og avgiftende uten og fjerne hudens naturlige oljer. Me like!

bilde (580)

Masken er et naturprodukt og er parabenfritt. Den er ikke testet på dyr, passer for veganere, inneholder vulkansk stein, fransk sjøleire og grønne teblader. Det kjenner du også på duften, for den lukter nydelig av ren, grønn te. Den passer for alle hudtyper, men vær litt forsiktig hvis du har sensitiv hud. Litt avhengig av hvor sensitiv du er kan du bruke den eller ikke, men det gikk helt fint på min hud, som også er sensitiv. Prøv deg frem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *