GREAT BEAUTY NEWS!!

IMG_5055.JPG
Dermalogica er et av mine absolutte favorittmerker når det kommer til hudpleie sammen med Babor og Pevonia. Jeg har brukt multivitaminmasken deres i mange år, og elsker den. Nå kommer dette vidunderlige merket til HALDEN!, og det er 17. mai og julaften på en gang for en beautyjunkie som meg! Tenke seg til, ikke i min villeste fantasi hadde jeg noen trodd at det skulle bli så lett tilgjengelig for meg. Ja, jeg vet jeg har kunnet kjøpe det på nett, men det er bare ikke helt min greie når det kommer til produkter. Jeg er opptatt av at det skal være seriøst, ferske produkter og ikke kopier av noe slag. Dessuten føles det tryggere å handle på nettsiden til www.vitusapotek.no nå som de faktisk selger det i butikk, men jeg liker helst å handle «live», og nå som jeg finner merket rett foran nesen min vil det gå som en lek! Jeg har alltid hamstret på reise. Både i Paris og Göteborg har jeg funnet Dermalogica, men nå kommer det altså til Halden. Wow! Jeg er så utrolig glad for det, jeg. Det tror jeg du også kan bli, hvis du er opptatt av høy kvalitet og produkter som leverer til det beste for huden din. Les mer om merket HER!

Foto: Vitusapotek sin nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *