GREAT FOOD IN GØTEBORG

Källarkrogen er et trivelig spisested i hjertet av shoppingstrøket i Gøteborg. Det ligger to minutter å gå fra NK og Nordstan, og to sekunder å gå fra Gamle Port. Her koste vi oss med krepsesuppe, hjort og sjokolademousse. Kjempegodt! Dette er også et supert sted å ta en lunch. Mange kjenner til Källarkrogen, men for meg var det første gang jeg var der.

Et koselig spisested med veldig hyggelig betjening og god service. Källarkrogen kan minne litt om gamle Dickens, og vi kom fram til at dette var et Dickens+++ sted. Anbefales.

Kometen er en herlig restaurant med nydelig mat. Hit bør du ta turen i desember, for juletallerken her er fantastisk godt. Jeg fant stedet ved en ren tilfeldighet for noen år siden, og har kommet tilbake igjen og igjen. Avslappet og god stemning, og høy kvalitet på maten.

Selvsagt kan du ta turen innom Kometen hele året. Det er ikke bare i desember at det er fint å være der. Restauranten ligger i en sidegate til Avenyn, og er et perfekt tilfluktssted fra travle shoppinggater. Et godt tips hvis du liker god hjemmelaget mat uten snobberi. Alltid hyggelig betjening og god service. Min lille favoritt.

Et vennepar av oss tipset om Meet, og vi ble ikke skuffet. Dette er en rålekker restaurant med fantastisk god mat. Betjeningen er kjempehyggelig, og vi opplevde utrolig god service. Her var det god og avslappet stemning, og vi fikk et veldig godt førsteinntrykk. Kommer garantert tilbake hit også. Enda en favoritt!

På Meet har de gjort seg ekstra flid med interiøret. Det er som å gå inn i en sort/hvit-film når du besøker toalettet. Er det ikke fint? Meet leverer også catering til alle anledninger, og kommer med menyforslag. Du kan også få kjøpt gavekort hos dem. Gå inn på meet@restaurangmeet.se hvis du vil vite mer. Du finner Meet i Geijersgatan 12 i Gøteborg.  Tusen takk til våre venner for dette tipset 🙂 . Det var en flott opplevelse å besøke Restaurant Meet.