HAPPY BIRTHDAY, TILL HARRY!!

20140326-085827.jpg
I dag slippes plata mi offisielt. Wow!! Det er nesten så jeg må klype meg i armen. Till Harry er på svensk. Musikk og tekster er definert som veldig svensk for meg, det var derfor jeg ikke kunne bruke det engelske språket denne gangen. Så vidt vi vet er dette ikke blitt gjort før, at en nordmann har laget et helt album med eget materiale på svensk. Gi meg gjerne beskjed hvis du/dere skulle komme til å vite noe annet. Albumet inneholder 10 låter, 9 av dem har jeg laget selv, og dere som har fulgt meg en stund vet at coverlåten er Flickan i Havanna av Evert Taube. Du kan høre albumet i sin helhet på min FB-side, eller på min hjemmeside her: www.hegebrynildsen.no. Du kan også få tak i platen på iTunes og i andre nettbutikker som selger musikk, sjekk også ut www.rootsy.nu.

Till Harry er mesterlig produsert av Gøran Grini. Vi har spillt inn hos Kai Andersen i Athletic Sound, og mikset platen der også. Omar Østli, Lars-Ivar Borg, Thor Hauge, Magnus Buer Hansen, Gøran Grini og meg har vært i studio sammen og laget Till Harry. Nå er den ute, nå er det gjort. Vi er alle stolte av platen, og glad for at den ble til. Tusen, tusen takk til alle involverte i dette prosjektet for alt sammen.

2 tanker om “HAPPY BIRTHDAY, TILL HARRY!!

  1. Jeg har nå hørt den nye platen din. Den er veldig vakker, og noe helt for seg selv. Ikke mange gir ut en plate i skillingsvise-stil i 2014. På syttitallet, da jeg vokste opp, ferierte jeg med familien min i en svensk sommarstuga flere somre. Jeg føler meg hensatt til dette stedet når jeg hører platen, uendelige sommerdager med bare blå himmel og fint vær, sykling langs en øde vei med åkre på begge sider, bedagelige kuer og så mange jordbær man kunne spise. Skikkelig fint, og også litt sørgelig (Tindrande Stjärnor). Håper jeg en gang får anledning til å høre deg live!
    Gratulerer med utgivelsen, hilsen fra Lene

    • Tusen, tusen takk, Lene. Så hyggelig at du liker platen! Man kan ikke ønske seg mer enn det her i verden. Ønsker deg og dine en fin dag. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *