Happy Birthday to Spenst!

Lørdag 8. september feirer Spenst Halden bursdagen sin, og inviterer til et selskap litt utenom det vanlige for medlemmene sine. Jepp! Spenst Halden fyller 20 år, og drar i gang feiringen i Brygga Kultursal. Alle medlemmene kan invitere med seg folk de har lyst til å ha med seg, så om du trener på Spenst, er medlem og kjenner noen som ikke er det, kan dere komme sammen hele gjengen i bursdagsselskap likevel! Sånt liker vi 🙂 ! Onkel Tuka spiller så pulsen øker, og kommer til å bidra med det som fint kan være en høypulstime m/hopp. På Spenst sin timeplan vil nok konserten deres gå under en rød/blå time.

I bursdagen til Spenst skal jeg få den ubetingede gleden det er å varme opp både medlemmer og ikke-medlemmer med låter som på timeplanen til Spenst vil gå under kategorien «bodybalance». Disse timene har fargen hvit, og inneholder ofte yoga, pilates, stretching og nye somamove, og som noen vet nå, så liker jeg å bevege meg til musikk. Hehe! Med meg på gitar har jeg Omar Østli, og vi tar en trall en liten stund, for å forberede kroppen, hjertet og sjelen på det som komme skal. NB! Det er viktig med oppvarming uansett hva man driver med her i livet, så holder man forhåpentligvis koken litt lenger.

Vil du være med i bursdag, og feire Spenst? Meld deg på HER! Dette blir en feiring for historiebøkene 🙂 , og siden flertallet av de som kommer til å delta på festen er i knallform, vil energinivået denne kvelden løfte taket av Brygga Kultursal og sende det rett til havs mens Onkel Tuka spiller så det ljomer i veggene. Intet mindre. Hjertelig velkommen i bursdagen til jubilanten Spenst! PS! Jeg trener som en gal om dagen for å holde tritt, og for å være godt oppvarmet til fest! Puh! Hipp Hurra, og gratulerer så mye til et bursdagsbarn som har bidratt enormt til helse og trivsel for byens befolkning i 20 år!

Foto: Stian Sandengen, Ketil Hardy og Tom R. Andreassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *