SOTD // DAGENS DUFT

IMG_5153.JPG
Det går i denne her om dagen, og det er absolutt en av mine muskfavoritter. Jeg har ryddet og renset på loft og i kjeller i det siste, og da oppdager man hvor mye unødvendig man har, men så får man også oversikt over skattene sine. Dette her er én av dem. En klassisk, ren og enkel muskduft. Den aller beste, synes jeg. Kiehls Original Musk er sterk kost til en edt å være, så et lite tips er å spraye den på anklene. Da har både du og omgivelsene størst glede av den. Jeg har testet den ut på de mest åpenbare og vanlige stedene å spraye på seg en parfyme, men duften har så høy kvalitet og er så potent at den kommer litt i veien for seg selv på de stedene, synes jeg. Den er vakrest og skinner sterkest litt lenger unna. Da kommer den myke, pudrete og varme fløyelteksturen i duften ekstra til sin rett.

IMG_5154.JPG
Jeg har så vidt nevnt denne godsaken i et tidligere innlegg her på siden min sammen med et knippe andre favoritter, og kan varmt anbefale den til deg som liker dufter med en liten edge. Det kule med muskdufter er at de er like fine til menn som til kvinner, og det er den androgyne og litt rocka stemningen i dem jeg faller for. Dessuten er de helt perfekte vinterstid! Start helgen med en god duft, og du vil se verden i finere farger. Happy Weekend!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *