HAVE FUN WITH INSTAGRAM!

20140205-182912.jpg
Jeg er nesten den eneste av de jeg kjenner som ikke er på Facebook ennå, men jeg tok mot til meg en eller annen gang i fjor og opprettet en konto på Instagram. Jeg er glad i fotografier og å fotografere selv, så jeg tenkte at det kanskje kunne være noe for meg. Det var det. Jeg synes Instagram er veldig gøy og koser meg med alle de flotte bildene de jeg følger legger ut. Mange sier at Instagram bare er for unge mennesker, at de rømmer FB til fordel for andre sosiale medier, men det er bare delvis sant. Veldig mange av de jeg følger på Insta er godt voksne mennesker som har en pasjon for det å ta bilder, og aldersspennet er større enn man skulle tro. Hvis du er glad i å ta bilder, se på andres bilder og leke deg litt med redigering av foto er IG absolutt noe for deg. Så får vi se da om FB er noe jeg havner på etterhvert… Presset er stort, men har døgnet nok timer? Det er jo absolutt noe å tenke på før man gir seg i kast med det store universet på nettet. Uansett er det aller viktigste å ha det gøy, og velge det mediet som passer ens eget liv og hverdag best. Hva foretrekker du?

Bildet i dagens innlegg er fra en artig utfordring jeg fikk av en venn på IG. Hun spurte om jeg ville vise mine skjønnhetsfavoritter for 2013. Det ville jeg selvsagt! Følg meg gjerne på IG, der heter jeg smellkaramellno. Du er hjertelig velkommen. 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *