He Sits At His Table

  Som dere vet var det en flott konsert i Halden i går kveld. Chip Taylor og Gøran Grini spilte på Høna Mikrobryggeri. Etter konserten var det duket for en helt spesiell avduking hos Butts Bistro og Tandoori! Der ble Chip Taylor sitt faste bord i restauranten, som forøvrig leverer nydelig indisk mat, offisielt innviet med plakett og det hele! Her ser dere innehaver Gulzar Hussain Butt og Chip Taylor ved det spesielle bordet. 
  Anledningen ble behørig feiret med den beste maten vi noensinne har opplevd hos Butts Bistro og Tandoori. Ideen og gjenomføringen av innvielsen av bordet er det Tom Skjeklesæther, Kai Andersen og Omar Østli som skal ha æren for. Chip Taylor har vært fast gjest hos Butts i alle år, og de to setter veldig pris på hverandre, og det var heller ingen tvil om at hovedpersonen ble veldig glad for hva vennene hans hadde satt i stand for ham. 
 Tusen hjertelig takk til alle hos Butts Bistro og Tandoori, og en spesiell takk til innehaver Gulzar Hussain Butt for en utrolig kveld og overjordisk god mat! Det er jo en soleklar grunn til at Chip Taylor og mange med ham er faste gjester hos deg. A night to remember. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *