Hei, Hvor Det Går!

  I det siste har det vært mye øving, og det har selvsagt sin åpenbare grunn. Jeg spiller på  Herregårdskafeen førstkommende onsdag, 27. april. Hele bandet er med, så det kommer til å bli en helaften med full pakke! Tangenter, pedalsteel, gitar, bass og trommer. Som dere kan se på bildet har jeg vært hos vår eminente bassist Lars-Ivar og øvd sammen med han og gitarist Omar. Fine fyrer med fine instrumenter. Kanskje på tide å sende ut settliste? Vi spiller nok det nye albumet, men det kan jo dukke opp litt av hvert utover kvelden…
  Jeg har også rukket en svipptur innom Siste Reis i løpet av uka som var. Min favorittpub! Her et lite lovelight og et glass hvitvin. Det passer liksom alltid 😉 ! Fortsatt god helg, alle mann. Tut og kjør! Det gjør nemlig jeg. Haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *